Malediven met kinderen

Met de kinderen op reis! Wie zijn wij?

Verre reizen met (kleine) kinderen? Doen!

 

Wij zijn Peter en Miranda en we proberen met onze jongens (Mika, 2004 en Skye, 2007) zoveel mogelijk van de wereld te zien. Reizen is onze passie; het samen zien en beleven van andere culturen, bijzondere ontmoetingen, het bezichtigen van prachtig werelderfgoed en al die mooie natuur. Samen gingen we er al regelmatig op uit en we zijn eigenlijk daarmee doorgegaan toen Mika oud genoeg was. Toen hij 14 maanden was zijn we met de camper door British Columbia (Canada) gereisd, heel veilig en een geweldige manier om een land te zien. Wat ons toen opviel waren de vele reacties op onze reisplannen. Van positief tot minder positief, want (verre) reizen met kleine kinderen is geen ingeburgerde zaak. In ieder geval was die reis voor ons de aanleiding om daar mee door te gaan en meerdere bestemmingen deden we aan, ook toen Skye werd geboren. Ook hij lag met 8 maanden op een prachtig strand op Aruba te zonnebaden. De afgelopen jaren werden Cuba, Jordanië, Amerika, Zuid Afrika en grote delen van Zuid Oost Azië en het Midden Oosten bezocht. En de reiskriebels zijn nog lang niet voorbij!

Wat het reizen, ook dichtbij én in Europa, voor ons zo bijzonder maakt zijn de ervaringen en avonturen die we samen als gezin delen. Onze kinderen leiden ons naar plekken waar we anders niet zouden zijn gekomen. En zij kijken naar de wereld en mensen, zoals wij allang niet meer doen. Ogenschijnlijk heel  vanzelfsprekende zaken zien wij door hun ogen. Vele bijzondere ontmoetingen hebben we gehad met dank aan hun, want die twee kleine bengeltjes maken wel heel makkelijk contact!

Met deze site hopen wij een “schat” aan informatie op te bouwen over allerlei mooie bestemmingen die met kinderen kunnen worden bezocht. Tips en trucs, reisverhalen, leuke accommodaties en activiteiten, de beste reisperiode, noem maar op. Want dat is wat wij missen, gerichte reisinformatie voor het maken van verre (en minder verre) reizen met kinderen. Daarnaast is deze site ook voor onszelf. Wij kunnen hier onze reisverhalen, informatie en foto’s kwijt voor vrienden en familie.

En ja, eerlijk is eerlijk: wat is er nu leuker dan met andere enthousiaste reis-ouders mijmeren over de volgende reisbestemming. De verhalen delen, ervaringen uitwisselen…… wij hopen dat dit alles met deze site vorm en inhoud krijgt!

Laat ons weten wat je van de site vind. Heb je zelf reisplannen, laat het ons weten: info@metdekinderenopreis.nl. En volg ons ook vooral tijdens op onze reizen op facebook en/of via onze blog.

 

Hartelijke groeten van Peter en Miranda de NooijerKaap de goede hoop Zuid Afrika met kinderen

Category: Contact

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: (c) metdekinderenopreis.nl