Moskou met kinderen

Stedentrips met kinderen, verre reizen met kinderen

Verre reizen met (kleine) kinderen, wat is het toch gaaf!

Stedentrips met kinderen

 

Stedentrips met kinderen? Zowel in Europa als in verre landen liggen geweldige steden om door jou én je kinderen te worden ontdekt. Steden die zoveel te bieden hebben dat ze voor het hele gezin een geweldig avontuur zijn. Te vaak worden grote steden overgeslagen in de veronderstelling dat er niets te doen is voor de kinderen. En dat is -in veel gevallen- onterecht: alleen de drukte op straat al is een belevenis voor de kids! Ze kijken alleen al hun ogen uit naar bijvoorbeeld de wolkenkrabbers (Amerika), oldtimers (Cuba), verkeersdrukte, kleurrijke marktjes (Azië, Afrika, Zuid Amerika) en mensen! Daarnaast is in de grote steden vaak veel cultuur te vinden over het land waar jullie doorheen reizen. Voor ons dé mogelijkheid om onze kinderen ook iets mee te geven van het leven in dat land, de gebruiken, mogelijkheden en onmogelijkheden. Er is tenslotte meer dan alleen onze manier van leven….

Kortom; sla die grote stad niet over, wij doen voor een aantal steden op deze site een aantal suggesties die mogelijk bijdragen aan een overgetelijk verblijf. Zowel voor de ouders als voor de kinderen. Kijk regelmatig, want er komen steeds meer steden bij. Zelf ook leuke ervaringen in de stad die je wilt delen met andere reislustige ouders of reacties? info@metdekinderenopreis.nl.

Kiev met kids

Op de fiets?

 

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die in vele steden ter wereld (begeleide) fietstochten en stadswandelingen aanbied. Op www.metdekinderenopreis.nl vind je veel stedentrips die prima met de kinderen zijn te beleven. Baja Bikes voegt een mooie dimensie toe, want net als in Nederland ontdek je al fietsend de stad of omgeving het beste! De tours van Baja Bikes zijn ontspannen, op een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met een Nederlandse gids.

Category: Stedentrips met kinderen binnen EuropaStedentrips met kinderen buiten Europa

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: (c) metdekinderenopreis.nl