Laos met kinderen reisfoto's

Reisfotografie reizen met kinderen

Reizen en fotograferen, een bron van inspiratie!

Bij elk land hebben wij een aantal foto’s van ons opgenomen. Wat is er nu leuker dan zien wat er te zien is? Er is namelijk vast geen mooiere combinatie dan reizen én fotograferen. Op reis staan al je zintuigen vol open! Je absorbeert letterlijk alles wat aan je passeert en waar je in Nederland als het ware blind voor bent geworden: mensen, cultuur, taferelen, eten, drinken, architectuur, natuur enzovoorts. Het leidt vaak tot de prachtigste foto’s die jarenlange herinneringen vertegenwoordigen.

Datzelfde geldt voor de kinderen, zij zijn in een vreemde omgeving een waar herkenningspunt en maken contacten die geweldige foto’s opleveren (én herinneringen uiteraard). Hoe dan ook, neem een extra geheugenkaartje mee want voor je het weet zit ie vol. Daarnaast heb je op vakantie ook eens alle rust en tijd om mooie foto’s van het gezin te nemen, iets wat er thuis nogal eens bij inschiet.

Ohrid Macedonië met kinderen

Onder de categorie “reisfotografie” plaatsen wij een greep uit onze foto’s, geven wij onze foto-ervaringen weer (tips & trucs) en nodigen wij jullie uit om ook tips met ons uit wisselen. Die kunnen wij dan direct weer in de praktijk brengen met nóg mooiere foto’s als resultaat!

 Kortom: over inspiratie gesproken, in alle opzichten!!

Alle foto’s op deze site zijn door ons gemaakt, zij vertegenwoordigen onze “visuele” schat aan herinneringen. De digitale en analoge (gescande) vastlegging van een aantal van onze gezinsvakanties. Wij laten jullie graag delen in deze foto’s als inspiratiebron voor jullie volgende reis. De gepubliceerde foto’s zijn verkleind om de site niet te traag te maken, wat wel kan leiden tot enig kwaliteitsverlies.

De gepubliceerde foto’s zijn ons persoonlijk eigendom en mogen niet zonder toestemming van ons voor andere doeleinden worden gebruikt.

Reacties? info@metdekinderenopreis.nl!

 

Category: Reisfotografie

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: (c) metdekinderenopreis.nl