Amerika met kinderen accommodaties

Accommodaties Amerika met kinderen

Accommodaties en campings Amerika met kinderen

 

Accommodaties en campings Amerika met kinderen? Op onze camperreis door het westen van de Verenigde Staten hebben we op de mooiste plekjes gecampeerd. Want ja, dat is overnachten met een camper op de camping ook! Sta je de ene nacht op een drukke camping vlakbij de grote stad, de andere nacht bevindt je je in de “middle of nowhere”. Dat maakt reizen met de camper ook zo leuk, je bent zo vrij als een vogel. Vinden jullie een bepaald gebied erg leuk? Dan blijf je gewoon een nachtje langer!

Hieronder geven wij de campings weer waar wij hebben overnacht tijdens onze reis. Het waren voornamelijk KOA campings, omdat deze campings een aantal faciliteiten garanderen. Zoals een zwembad (niet onbelangrijk, ook voor papa niet), restaurant & winkeltjes. Daarnaast zijn deze campings vaak prachtig gelegen en hebben ze alle faciliteiten voor de camper zoals rioolafvoer, water én electriciteit.

Ook leuke accommodaties die je wilt delen met andere reislustige ouders? info@metdekinderenopreis.nl. En volg onze avonturen via onze facebookpagina!

San Francisco

Het Powell hotel, vlakbij de beroemde tramlijn naar Fisherman’s Wharf. Heel centraal, vlakbij de winkels en prima voor met de kinderen!

Las Vegas

KOA camping “circuscircus” Las Vegas (http://circuscircuskoa.com) aan het begin van de “strip”, de boulevard van Las Vegas. De camping ligt naast het beroemde hotel Circuscircus, waar de hele dag door voorstellingen worden gegeven. Echt geweldig voor de kinderen.

New York

Je hebt 1001 overnachtingsmogelijkheden in deze 8 miljoen mensen tellende stad. Alleen Manhattan is al kilometerslang, dus eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit waar je zit. Fifth avenue is dé winkelstraat, maar ook een hotel vlakbij Central Park is erg leuk. Zelf zaten wij in de buurt van Times Square, waar het met name ’s avonds een waar feest voor de ogen is met alle neon verlichting.

 

Natuurgebieden

 1. Yosemity nationaal park: KOA midpines (http://koa.com/campgrounds/yosemite-west).
 2. Bryce Canyon: KOA Cannonville (http://koa.com/campgrounds/cannonville).
 3. Zion nationaal park: KOA Glenndale (http://koa.com/campgrounds/glendale/snapshot).
 4. Capitol reef, Fruita campground (in het nationale park), http://www.nps.gov/care/planyourvisit/fruitacampground.htm.
 5. Arches nationaal park, Moab, KOA (http://www.moabkoa.com).
 6. Monument Valley: Gouldings.
 7. Mesa Verde, A&A campground (http://www.mesaverdecamping.com).
 8. Canyon de Chelly: Cottonwood camping, let op: geen camperfaciliteiten (http://freecampsites.net/cottonwood-canyon-de-chelly).
 9. Grand Canyon, net buiten de entree van de South Rim. Je kan ook overnachten in Williams, http://www.grandcanyonrvparks.com, maar wij raden dat af omdat de afstand naar de entree van het nationale park vrij ver is. Zeker met kinderen niet aan te raden, als je ’s avonds nog even wilt genieten van een zonsondergang en vervolgens 1,5 uur moet terugrijden.
 10. Overnachting om de afstand van San Fransisco naar Yosemity te overbruggen, KOA Stockton, Delta.
 11. Overnachting om de afstand van Yosemity naar Las Vegas te overbruggen, Bakersfield, Orange Grove (http://www.orangegrovervpark.com).
 12. Overnachting om de afstand van Las Vegas naar Los Angeles te overbruggen, KOA Barstow (http://koa.com/campgrounds/barstow).
 13. Yellowstone, in het natuurpark, http://www.yellowstoneparknet.com/rv_camping.
 14. Olympic nationaal park, in het nationale park. Bij het Log Cabin resort (http://www.logcabinresort.net).

Amerika met kinderen camper reizen

Category: Accommodaties Amerika met kinderenAmerika met kinderenNoord Amerika met kinderen

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: (c) metdekinderenopreis.nl